Top! Top! Top!

Top, top, top!!  Dat zijn de enige woorden die wij uit kunnen brengen als we moe maar voldaan terugkijken op de afgelopen week. Goed weer, vrolijke vrijwilligers, goedgezinde sponsoren en vooral de 907 enthousiaste deelnemers maken dat wij terugkijken op een aantal bijzondere dagen.

Voor ons als organisatie was het dit jaar wel wat anders dan de voorgaande keren. Eerder dit jaar is Jasper van ’t Verlaat overleden. Jasper was onze voorzitter en nam vele taken voor zijn rekening. We waren genoodzaakt veel te herverdelen en deze week is het gemis ons nog eens extra duidelijk geworden. Niet alles ging helemaal goed en het was wennen zonder Jasper maar wij kijken terug op een zeer geslaagde editie. Als u ideeën heeft waarmee wij de volgende edities nog beter kunnen laten slagen laat het ons dan weten. Neem contact op met één van ons of stuur een mail.

Iedereen dank voor zijn deelname en enthousiasme! Wij gaan ons voorbereiden op de volgende editie en zien jullie allemaal graag weer van 18 t/m 22 mei 2015!!

Comité Avond4Daagse Werkendam