Ophalen medailles

8 juni 2020

Medailles voor de Avond4daagse – Home Edition!

Vanaf vandaag t/m 31-08-2020 loop jij jouw eigen Avond4daagse Home Edition met als beloning de enige echte Avond4daagse medaille! Na het voltooien van de 4 dagen wandelen (binnen 2 weken na start) verdien je natuurlijk die medaille. Je kun deze op komen halen bij de AH van Vuuren in Werkendam. Wij zijn daar van 10 uur tot 11 uur aanwezig op de volgende dagen:
20 juni
4 juli
18 juli
15 aug
29 aug

We hopen jullie allemaal daar te zien en jullie een mooie medaille te kunnen overhandigen!

Lees verder...

Avond4Daagse Home Edition

8 juni 2020

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is eigenlijk ondenkbaar. Daarom hebben we goed nieuws! Met een speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we dit jaar toch gaan lopen. Vol trots presenteren we: Avond4daagse – Home Edition!

Wat is Avond4daagse – Home Edition?
Vanaf vandaag tot en met 31 augustus 2020 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille!

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang…

Lees verder...

Avond4Daagse Werkendam 2020 afgelast

31 maart 2020

Met pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat de Avond4Daagse in Werkendam van 8 t/m 12 juni 2020 niet door zal gaan. De zorgwekkende ontwikkelingen rondom het coronavirus en de recente maatregelen van de regering, hebben ons doen besluiten om verdere voorbereidingen te staken. De gezondheid van onze deelnemers staat voor ons voorop en een evenement van deze omvang brengt op dit moment te veel gezondheidsrisico’s met zich mee.

Wij begrijpen dat dit voor jullie een grote teleurstelling is. Wij hopen op jullie begrip en we beloven dat we er 2021 weer een groot feest van zullen maken!

Het…

Lees verder...

Avond4Daagse Werkendam van 8 t/m 12 juni 2020

22 september 2019

De nieuwe datum voor de avond4daagse is bekend! Wij houden het van 8 t/m 12 juni 2020. Blok deze dagen alvast in uw agenda, want dit wilt u echt niet missen! Ook handig als u vrijwilliger wilt zijn om deze dagen vrij te houden.

Bestuur Avond4Daagse Werkendam

Lees verder...

Defilé

23 mei 2019

Vrijdagavond 24 mei zal het defilé plaatsvinden. Ook dit jaar zullen we ons met de wandelaars en muziekkorpsen opstellen opde Sigmondstraat en via Amerscamp en Plein naar de Hoogstraatwandelen. Dit houdt in dat er voor de veiligheid van de wandelaars en muziekkorpsen er op ons defilé op vrijdag 24 mei straten afgesloten zullen worden voor al het verkeer tussen 18.00 uur en 21.00 uur.
– Afsluiting Sigmondstraat vanaf J.C. Pieckstraat tot Gedempte Haven (parkeerplaats plein is bereikbaar)
– Afsluiting Vissersdijk doorgang naar de Hoogstraat, Merwestraat doorgang naar de Hoogstraat, Kerkstraat doorgang naar de Hoogstraat, Lozestoep doorgang naar de Werkensedijk, Monnikenhoef doorgang…

Lees verder...

Goed begin van de avond4daagse 2019

20 mei 2019

De avond4daagse is vandaag goed van start gegaan! De inschrijvingen en het afhalen van de startkaarten is vlot verlopen in een leuk aangeklede kantine. De routes waren leuk om te lopen en onze vrijwilligers hebben alle lopers goed verzorgd en netjes helpen oversteken. Daarbij zat het weer gelukkig ook mee en het was prima om te wandelen. We hebben zin in dag 2!

Lees verder...

E-mailadres gewijzigd

19 mei 2019

Om beter bereikbaar te zijn hebben wij ons e-mailadres gewijzigd naar:
a4dwerkendam@gmail.com

Vragen of opmerkingen horen wij graag.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Avond4Daagse Werkendam

Lees verder...

Nog maar een paar dagen dan gaan we van start met de Avond4Daagse 2019!!!

17 mei 2019

Op maandag gaan we van start met de avond4daagse 2019 in Werkendam! Schrijf je nog snel ik, want we hopen jullie allemaal te zien.

Bestuur Avond4Daagse Werkendam

Lees verder...

Winactie Avond4Daagse Werkendam

13 juni 2018

Dit jaar hebben we iets heel bijzonders. Een speciale avond4daagse winactie! Iedereen die voor een medaille loopt, krijgt bij zijn medaille een lootje. Het lootje bestaat uit twee delen. 1 deel kun je vrijdagavond na het defilé (rond 09:00) in een grote ton doen. Hieruit trekken we een winnaar. De winnaar krijgt een Denver Hoverboard!!!

Lees verder...

U kunt zich inschrijven voor de avond4daagse 2018 in Werkendam

12 mei 2018

Het is weer zover! De digitale inschrijving voor de avond4daagse 2018 in Werkendam is weer geopend!

Meldt u zich aan via www.a4dwerkendam.nl/inschrijven/

We hopen jullie weer allemaal te zien dit jaar.

Lees verder...