De inschrijving voor 2024 is geopend!!!

4 mei 2024

Dames en heren, jongens en meisjes,

Wij hebben spectaculair nieuws voor u…. De avond4Daagse in Werkendam voor 2024 is zojuist geopend. Meld je aan voor dit spectaculaire evenement en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol magische wandelingen, vrolijke muziek en spannende uitdagingen. Ontdek de prachtige wereld van Werkendam en omstreken en ervaar de betoverende magie tijdens het spectaculaire defilé.

Wacht niet langer! Koop je kaartjes en maak je klaar voor een avontuur vol circusplezier tijdens onze enige echte Avond4Daagse in Werkendam.

Schrijf je direct in. 

Lees verder...

Schrijf je nog snel in, want de online inschrijving sluit op 3-6-2023 om 23:59

2 juni 2023

De online inschrijfmogelijkheid voor de Avond4Daagse Werkendam sluit op zaterdag 3-6-2023 om 23:59. Mis het niet en schrijf je nog snel online in!

Maandag start de Avond4Daagse en het is op maandag en dinsdag nog mogelijk om je in te schrijven in de kantine bij Kozakken Boys. De kosten bedragen dan 6 euro ipv 5.

Lees verder...

Inschrijving Avond4Daagse Werkendam 2023 is geopend!!!

17 mei 2023

De online inschrijving voor de 2023 editie van de Avond4Daagse Werkendam is weer geopend! Schrijf je snel in Inschrijven « Avond4Daagse Werkendam (a4dwerkendam.nl)

Dit jaar sluiten we wederom spectaculair af met een echte color walk! Het kleurpoeder dat we gebruiken is gemaakt van mais zetmeel dat wordt gekleurd door E-nummers. Deze worden ook in de Europese voedingsindustrie gebruikt en zijn gemakkelijk uit kleren te wassen. Het blijven natuurlijk kleurstoffen en we raden NIET aan om je beste outfit aan te trekken naar een color walk. Draag bv een oud wit t-shirt en een zonnebril. De kleurenpoeders gaan gemakkelijk uit…

Lees verder...

Avond4Daagse Werkendam van 5-9 juni 2023

29 oktober 2022

De nieuwe datum voor de avond4daagse in 2023 is bekend! Wij houden het van 5 t/m 9 juni 2023. Blok deze dagen alvast in uw agenda, want dit wilt u echt niet missen! Ook handig als u vrijwilliger wilt zijn om deze dagen vrij te houden.

Bestuur Avond4Daagse Werkendam

Lees verder...

Online inschrijving Avond4Daagse Werkendam 2022 is geopend

22 april 2022

De online inschrijving is geopend!

Dit jaar sluiten we spectaculair af met een echte color walk!

Het kleurpoeder dat we gebruiken is gemaakt van mais zetmeel dat wordt gekleurd door E-nummers. Deze worden ook in de Europese voedingsindustrie gebruikt en zijn gemakkelijk uit kleren te wassen. Het blijven natuurlijk kleurstoffen en we raden NIET aan om je beste outfit aan te trekken naar een color walk. Draag bv een oud wit t-shirt en een zonnebril. De kleurenpoeders gaan gemakkelijk uit de haren. Maar ook hier; het blijven kleurstoffen en deze kunnen een lichte waas achterlaten….

Lees verder...

Na lang wachten mogen we in 2022 weer van start!!

27 september 2021

In 2022 is het eindelijk weer zover. We mogen na lang wachten weer van start met de Avond4Daagse in Werkendam. Noteer 16-20 mei 2022 in je agenda en hopelijk zien we jullie allemaal weer verschijnen. We hebben jullie vreselijk gemist de afgelopen 2 jaar!

Lees verder...

Ophalen medailles

8 juni 2020

Medailles voor de Avond4daagse – Home Edition!

Vanaf vandaag t/m 31-08-2020 loop jij jouw eigen Avond4daagse Home Edition met als beloning de enige echte Avond4daagse medaille! Na het voltooien van de 4 dagen wandelen (binnen 2 weken na start) verdien je natuurlijk die medaille. Je kun deze op komen halen bij de AH van Vuuren in Werkendam. Wij zijn daar van 10 uur tot 11 uur aanwezig op de volgende dagen:
20 juni
4 juli
18 juli
15 aug
29 aug

We hopen jullie allemaal daar te zien en jullie een mooie medaille te kunnen overhandigen!

Lees verder...

Avond4Daagse Home Edition

8 juni 2020

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is eigenlijk ondenkbaar. Daarom hebben we goed nieuws! Met een speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we dit jaar toch gaan lopen. Vol trots presenteren we: Avond4daagse – Home Edition!

Wat is Avond4daagse – Home Edition?
Vanaf vandaag tot en met 31 augustus 2020 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille!

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang…

Lees verder...

Avond4Daagse Werkendam 2020 afgelast

31 maart 2020

Met pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat de Avond4Daagse in Werkendam van 8 t/m 12 juni 2020 niet door zal gaan. De zorgwekkende ontwikkelingen rondom het coronavirus en de recente maatregelen van de regering, hebben ons doen besluiten om verdere voorbereidingen te staken. De gezondheid van onze deelnemers staat voor ons voorop en een evenement van deze omvang brengt op dit moment te veel gezondheidsrisico’s met zich mee.

Wij begrijpen dat dit voor jullie een grote teleurstelling is. Wij hopen op jullie begrip en we beloven dat we er 2021 weer een groot feest van zullen maken!

Het…

Lees verder...

Avond4Daagse Werkendam van 8 t/m 12 juni 2020

22 september 2019

De nieuwe datum voor de avond4daagse is bekend! Wij houden het van 8 t/m 12 juni 2020. Blok deze dagen alvast in uw agenda, want dit wilt u echt niet missen! Ook handig als u vrijwilliger wilt zijn om deze dagen vrij te houden.

Bestuur Avond4Daagse Werkendam

Lees verder...