Prijsuitreiking vereniging van ’t jaar.

Afgelopen zaterdag (22 februari) vond de prijsuitreiking van vereniging van het jaar plaats in het CDA inloophuis op de Hoogstraat in Werkendam.

Wij, Avond4Daagse Werkendam, waren met nog 7 andere verenigingen uit de Gemeente Werkendam genomineerd, via de website van CDA Werkendam kon op de betreffende genomineerden gestemd worden.

Uiteindelijk zijn wij op een 6e plaats geëindigd, we zijn blij met dit resultaat maar vooral met het initiatief van het CDA Werkendam die op deze manier het verenigingsleven in het zonnetje willen zetten. Bij het uitreiken van de oorkonde en de bos bloemen gaf wethouder Wim de Jong ook aan blij te zijn met de Avond4Daagse Werkendam en met trots bij het defilé aanwezig geweest te zijn waar goed te zien was dat een evenement als de Avond4Daagse de mensen verbindt wat dan ook goed past bij de visie van het CDA Werkendam.

De winnaar is uiteindelijk Kozakken Boys geworden die 52% van de bijna 3.000 uitgebrachte stemmen kreeg.

Kozakken Boys gefeliciteerd met de overwinning, CDA Werkendam bedankt voor de nominatie en voor de hartelijke ontvangst zaterdag en last but not least willen wij iedereen die op ons gestemd heeft vriendelijk bedanken!