Duo-hoofdsponsor

Wij zijn verheugd bekend te mogen maken dat MCD Supermarkt Werkendam en Univé Rivierenland een duo(hoofd-)sponsorschap zijn overeengekomen.

Zij zijn vanaf nu samen hoofdsponsor van de Avond4Daagse Werkendam, beide bedrijven staan achter het gezonde en sportieve karakter van ons evenement.

Voor de lopers hebben zij al lekkere gezonde versnaperingen en een hele leuke actie in gedachten! Hou onze website, Facebook en Twitter in de gaten voor het laatste nieuws hierover.

Sinds de start van de Avond4Daagse kunnen wij al rekenen op MCD Werkendam als hoofdsponsor. Mychel van den Heuvel en zijn medewerkers staan onder andere garant voor de dagelijkse verzorging van alle deelnemers. Ook denkt Michel aan onze vrijwilligers. Dat gebaar, zijn inzet en meedenken maakt dat wij trots zijn op deze hoofdsponsor.
Univé is een maatschappelijk betrokken verzekeraar, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Vanuit die filosofie ondersteunen zij veel activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied. Ook daaruit blijkt het sociale gezicht van Univé.
Wij zijn heel blij dat beide (Werkendamse) partijen nu hoofdsponsor zijn van de Avond4Daagse Werkendam en hopen dat deze samenwerking nog jaren mag duren.