Defilé

Vrijdagavond 24 mei zal het defilé plaatsvinden. Ook dit jaar zullen we ons met de wandelaars en muziekkorpsen opstellen opde Sigmondstraat en via Amerscamp en Plein naar de Hoogstraatwandelen. Dit houdt in dat er voor de veiligheid van de wandelaars en muziekkorpsen er op ons defilé op vrijdag 24 mei straten afgesloten zullen worden voor al het verkeer tussen 18.00 uur en 21.00 uur.
– Afsluiting Sigmondstraat vanaf J.C. Pieckstraat tot Gedempte Haven (parkeerplaats plein is bereikbaar)
– Afsluiting Vissersdijk doorgang naar de Hoogstraat, Merwestraat doorgang naar de Hoogstraat, Kerkstraat doorgang naar de Hoogstraat, Lozestoep doorgang naar de Werkensedijk, Monnikenhoef doorgang naar de Werkensedijk.

TIJDENS HET VROLIJK AANGEKLEDE DEFILÉ BEZOEK VAN: Het Wonderschone Steltentrio, Muziekvereniging Irene, Showcorps Wilhelmus, Brassband Earthquake en tante Co op Zolder. Samen lopen wij 19:30 de route af naar het Kozakken Boys complex waarna er op deze locatie een springfeest is voor de kinderen met de verloting van een stuntstep voor de wandelaar die op het complex zijn lootje weer inlevert! Een gezellig samenzijn voor jong en oud! Bijzonder welkom onze vrijwilligers, jullie krijgen consumptiebonnen voor een hapje en drankje op het Kozakken Boys complex. Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers!