De 4e avond.

22 mei 2014; Het weer was ons ook deze avond goed gestemd.  Om 18.00 uur vertrok de 10 km voor het “Rondje Sleeuwijk”. Op dit moment, 20.55 uur komen de laatsten binnen.

Om 18.15 uur start de 5 km voor alweer een leuke route door Werkendam. De rustpost en EHBO stonden bij Goezate. Vervolgens gingen ze door diverse straten langs de kinderboerderij en zo weer terug naar Kozakken Boys.

Om 18.30 uur ging het startbureau open voor de 3 km, hun route ging door de “nieuwbouw” en de rustpost en EHBO stonden in het speeltuintje in de Vlet. Na een stuk wandelen kwamen ook hun bij de kinderboerderij. Daar stond Wim Verhoeven de 3 en 5 km op te wachten met z’n fototoestel en, het grote succes van deze week, de trampoline. Hier werd opnieuw gretig gebruikt van gemaakt. Wat zelfs resulteerde in een wachtrij.
Vervolgens ging de route verder via oa Voorstevliet, Sportlaan naar de kantine van Kozakken Boys.

Voor een aantal lopers was dit hun 4e avond en die lopen morgen niet meer mee. Wij willen deze lopers heel hartelijk danken voor hun deelname en enthousiasme. We hopen dat jullie volgend jaar weer meedoen.

Wij kijken nu al uit naar morgen. Onze ‘padvinders’ hebben voor morgen weer een leuk stuk route gemaakt waarna aansluitend het defilé plaatsvind.

De route van het defilé staat op de homepage en is ook te vinden in het AltenaNieuws (pagina 11).