Dag 2 – 19 mei en de eindstand aantal lopers

De avond begon met een heerlijk zonnetje op onze bol, het was een heerlijke temperatuur om te lopen.
Voor aanvang hebben zich nog een tiental deelnemers ingeschreven waardoor het totaal aantal ingeschreven lopers nu op een kleine 800 komt!
Alle deelnemers gingen dan ook vrolijk van start.
Onze fotograaf Wim Verhoeven en zijn lieftallige vrouw gingen ook weer met veel zin op pad om de mooiste plaatjes te schieten.

Nadat de lopers van de 3 km en de eerste lopers van de 5 km binnen waren barstte het, we kunnen toch wel zeggen, noodweer los.
Toen het ook nog begon te onweren zijn enkele commissie leden en vrijwilligers met de auto op pad gegaan om eventuele wandelaars die het niet meer zagen zitten om verder te lopen op te pikken met de auto. Sommige lopers maakte daar graag gebruik van en andere bleven schuilen en wachten tot het ergste noodweer voorbij was.

Rond 20.30 uur kwam de grootste groep 10 km deelnemers letterlijk én figuurlijk binnen druppelen. Bijzonder om te zien was dat zij toch nog de lol van het avontuur konden inzien en lachend binnen kwamen respect voor de mensen die het weer die manier getrotseerd hebben.

De foto’s van Wim Verhoeven staan inmiddels weer online en daarop is ook te zien dat alle deelnemers genieten van de versnaperingen die zijn uitgedeeld door Univé Rivierenland en de MCD supermarkt Werkendam. Zij staan elke avond voor alle deelnemers klaar om de door hun gesponsorde versnaperingen uit de delen.